Aprenent a preparar un esmorzar saludable amb l’ajuda dels avis

Aquest mes de novembre, els alumnes de 2n de Primària han pogut compartir una bona estona amb avis i àvies tot fent un esmorzar saludable.

A través de les activitats per escoles que organitza l’Ajuntament de Reus i que compten amb la participació d’alumnes de 4t curs del Grau de Nutrició de la Universitat Rovira i Virgili (URV)l’escola ha acollit un taller destinat a millorar els hàbits alimentaris en cada esmorzar i alhora fent-ho de manera intergeneracional amb uns “caps de cuina” ben especials: avis i àvies dels propis alumnes de cada classe.

Tots junts, al menjador de l’escola, han après a classificar diferents grups d’aliments per saber distingir entre saludables i no saludables.

El punt culminant de l’activitat ha sigut la realització del propi esmorzar saludable, composant formes diverdites amb fruites, llesques de pa, formatge i tonyina entre altres.

Esperem que l’experiència i l’aprenentatge sobre els esmorzars saludables els segueixin aplicant i, fins hi tot, els alumnes ho puguin ensenyar a la resta de la família.

Encesa solidària 2018
Encesa solidària 2018
@SalleReus
Propers esdeveniments
    Calendari
    desembre 2018
    dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
    « nov   gen »
          1 2
    3 4 5 6 7 8 9
    10 11 12 13 14 15 16
    17 18 19 20 21 22 23
    24 25 26 27 28 29 30
    31       

    Ús de cookies

    Aquesta web fa servir cookies per a garantir una millor experiència a l’usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les mencionades cookies i l’acceptació de la nostra política de cookies, faci clic a l’enllaç per obtenir més informació.ACEPTAR